Tijdens de vakantieperiode van wk 32 t/m 34 zijn wij beperkt geopend.

Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf bestaande uit, vader moeder en zoon.

Jan Brand is in 2014 begonnen met het maken van houtproducten voor in en om het huis. Van daaruit is de naam Brand Houtproducten ontstaan.

Na de voormalige garage te hebben omgebouwd tot werkplaats hebben wij in 2017 de stap gezet om het groter te kunnen aanpakken en de basis gelegd voor wat nu Brand Houtproducten is; het maken van degelijke robuuste en vooral unieke eiken tuinmeubelen.

Sinds 2021 is de eenmanszaak een V.O.F geworden tussen vader en zoon.

Wat we doen…

Wij produceren in eigen werkplaats unieke handgemaakte eiken tuinbanken, tuintafels, gevel en tekstborden, hapjesplanken, statafels en meer. Al onze producten kunnen worden voorzien van een unieke tekst, spreuk, afbeelding of logo. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en bij ons is de ‘klant koning’. Wij denken altijd graag met u mee.

Voor onze producten gebruiken wij uitsluitend Frans en inlands eikenhout omdat eiken zeer duurzaam is en een prachtige houtsoort om mee te werken. De gevlamde tekening van eikenhout maakt waarom het vaak wordt gebruikt voor meubelen.

Wij werken met kamergedroogd Frans eikenhout (13% en windgedroogd inlands eikenhout. Doordat het hout kamergedroogd is, is het ook zeer geschikt om binnen te gebruiken.