Unieke handgemaakte houten tuinbank op maat

Een kopje koffie in de zon, even pauze tijdens een drukke dag. Genieten van de buitenlucht in uw eigen tuin of misschien wel balkon. En dat allemaal op uw eigen unieke houten tuinbank. Onze handgemaakte eiken houten bankjes zijn niet zomaar bankjes. Het zijn heerlijke rustplekken in de buitenlucht.

In onze eigen werkplaats maken we unieke handgemaakte eiken tuinbanken. We gebruiken alleen Frans of inlands hout, want dat is zeer duurzaam. Het hout is onderhoudsvrij en gaat tot wel 15 jaar mee. Ook is dit hout prachtig om mee te werken. Elk stuk hout ziet er weer anders uit en daardoor is ook elk bankje uniek!

Tuinbank met of zonder rugleuning

De tuinbanken van hout zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Denk aan een breedte van 1.20 meter tot en met 3.00 meter. Ook kunt u kiezen voor een bankje met of zonder rugleuning. Wilt u een tafel laten maken bij uw tuinbankje? Ook dat is mogelijk! We maken robuuste tuintafels van hout, maar ook leveren we complete eiken houten picknickbanken.

Bekijk hier onze collectie

 

Houten bank laten frezen

U kunt het bankje nog persoonlijker laten maken met een mooie tekst. Denk aan een naam of een spreuk. Maar ook een logo of afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Wij frezen alle tuinbankjes met de hand en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u speciale wensen en twijfelt u of dit mogelijk is? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Houten tuinbank als cadeau geven

Doordat u een houten tuinbank kunt laten frezen met tekst, spreuk, namen of logo, is deze tuinbank heel geschikt om als cadeau te geven. Geef een bankje voor bijvoorbeeld een trouwdag, huwelijksjubileum, bedrijfsjubileum, verjaardag of afscheidscadeau.

Wilt u meer informatie over ons houten tuinbankje? Klik hieronder voor info over afmetingen, tarieven en kosten voor het frezen.

Ja, ik wil meer weten over de houten tuinbank