Tijdens de vakantieperiode van wk 32 t/m 34 zijn wij beperkt geopend.

Tijdelijke grafmarkering plaatsen

Als iemand overlijdt en begraven wordt, wilt u natuurlijk een mooi graf voor uw overleden geliefde of familielid. Een plek die troost biedt en waar u naar toe kunt gaan om de overledene te gedenken. 

Meestal duurt het een behoorlijke tijd totdat het door u gekozen definitieve grafmonument geplaatst kan worden op het graf. Wij snappen heel goed dat u ook tijdens het wachten op het monument al graag een persoonlijke grafmarkering wilt.

Eikenhouten tijdelijke grafmarkering

Omdat wij snappen dat een graf zonder monument leeg en onpersoonlijke voelt, maken wij handgemaakte eiken houten tijdelijke grafmarkeringen. Een robuust eiken houten kruis waar wij een persoonlijke tekst en/of naam en datum naar wens op kunnen frezen of graveren.

De eiken kruizen worden gemaakt van robuust en duurzaam hout en zijn bestand tegen weer en wind. Onderhoud van het kruis is niet nodig en daarom is dit kruis zeer geschikt om te plaatsen als een tijdelijke gedenkteken op een graf.

Bekijk hier onze tijdelijke grafmonumenten

 

Persoonlijk grafmonument van hout kopen?

We leveren de kruizen in verschillende maten en ook kunt u het kruis volledig naar wens personaliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en afmetingen? Hier vindt u meer informatie over de tijdelijke grafmonumenten van hout. Als u specifieke wensen heeft kunt u altijd contact opnemen. In overleg is er veel mogelijk.

contact

Herinneringsbankje laten maken

Naast tijdelijke grafmarkeringen, maken wij ook herinneringsbankjes van hout. Hoe mooi zou het zijn als u voor uw overleden familielid of geliefde een houten bankje kan laten plaatsen in de natuur? Een bankje om even rustig op te zitten, herinneringen ophalen aan de persoon die u mist. Met een herdenkingsbankje creëert u zo een bijzondere gedenkplek.

Onze houten bankjes zijn volledig handgemaakt in onze eigen werkplaats. We maken ze van Frans of inlands eiken hout. De bankjes zijn onderhoudsvrij,  bestand tegen weer en wind en gaan maar liefst 15 jaar mee. Ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst te laten plaatsen op het bankje.