Tijdens de vakantieperiode van wk 32 t/m 34 zijn wij beperkt geopend.

Origineel jubileum cadeau? Geef een houten tuinbank of hapjesplank

Jubileums zijn bijzondere momenten in ieders leven. Of het nu gaat om een huwelijksjubileum, een bedrijfsjubileum of een jubileum van een werknemer. Ieder jubileum is het vieren waard! En bij een bijzonder jubileum hoort natuurlijk een persoonlijk cadeau.

Brand Houtproducten maakt in de eigen werkplaats de meest bijzondere houten jubileum cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een houten tuinbank op maat, of een houten tuintafel op maat. Ook maken we eikenhouten hapjesplanken en gevel- en tekstborden van hout.

Jubileum cadeau laten frezen?

Om uw jubileum cadeau extra persoonlijk te maken, kunt u bij Brand Houtproducten ook tekst of afbeeldingen laten frezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi houten tuinbankje met daarin de namen van het echtpaar dat hun huwelijksjubileum viert. Of een handgemaakte houten hapjesplank met daarop het bedrijfslogo van een onderneming die jubileert.

Wij maken elk houten jubileum cadeau met de hand en daardoor zijn de opties om te frezen eindeloos. Neem vooral contact met ons op als u specifieke wensen heeft. We bespreken graag de mogelijkheden, want wij doen er altijd alles aan om uw wensen te vervullen.

Frans en inlands eikenhout

Voor onze houten producten gebruiken wij uitsluitend Frans en inlands eikenhout. Eiken is zeer duuzaam en een prachtige houtsoort om mee te werken. Het Franse eikenhout is kamergedroogd en het inlandse hout is windgedroogd. Kamergedroogd hout is ook zeer geschikt om binnen te gebruiken.

Origineel jubileum cadeau van hout bestellen

Heeft u interesse in een uniek jubileum cadeau van hout? Heeft u specifieke wensen of staat het product dat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. In overleg zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bestellen