Op zoek naar een uniek pensioen cadeau? Geef een houten tuinbankje

Hoe symbolisch is een houten tuinbankje als pensioen cadeau? Wie met pensioen gaat, kan immers genieten van meer rust. Lekker vaak er op uit, maar ook alle tijd voor klusjes in en rond het huis.

Ons handgemaakte houten tuinbankje zal prachtig staan in iedere tuin en nodigt ontzettend uit om even op uit te rusten. Dankzij de mogelijkheid om het bankje te frezen met een tekst of afbeelding wordt dit pensioen cadeau nog persoonlijker.

In onze eigen werkplaats maken wij al jarenlang verschillende houten producten van Frans en inlands hout. Elke plank van dit duurzame hout heeft een eigen unieke uitstraling. Prachtig hout om meubels van te maken dus!

Van hapjesplank tot tuinbank

Wie zoekt naar een cadeau voor een pensioen van een werknemer, kan nu stoppen met zoeken want zo’n prachtig handgemaakt bankje wil iedereen toch krijgen? Naast houten tuinbankjes maken we bij Brand Houtproducten nog veel meer. Denk aan houten tuintafels of complete tuinsets. Op zoek naar een kleiner cadeau? Geef dan een hapjesplank van hout cadeau.

Bekijk hier onze collectie

 

Persoonlijke boodschap

Wij kunnen uw houten cadeau voor een pensioen extra uniek maken door een zelfbedachte tekst, spreuk, afbeelding of logo in te laseren of frezen. Schrijf bijvoorbeeld een afscheidsboodschap of de naam van de persoon die met pensioen gaat en wij zorgen ervoor dat deze op uw pensioen cadeau komt te staan.