Een trouwbankje van hout is het perfecte trouwcadeau!

Als twee mensen gaan trouwen is dat een bijzondere gebeurtenis. Hun liefde wordt officieel voor eeuwig vastgelegd en daar hoort natuurlijk een origineel trouwcadeau bij!

Onze handgemaakte eiken houten bankjes zijn het perfecte huwelijkscadeau. Een persoonlijke tekst of namen van het bruidspaar in combinatie met de trouwdatum maken het bankje extra speciaal.

Elk houten trouwbankje wordt handgemaakt in onze eigen werkplaats. Daarvoor gebruiken we Frans of inlands duurzaam eiken hout. Het hout is bestand tegen weer en wind en de trouwbanken gaan daarom wel tussen de tien en vijftien jaar mee. Een cadeau dat heel lang meegaat! Wij maken de bankjes in verschillende afmetingen tussen 1.20 en 3 meter.

Een persoonlijk en origineel trouwcadeau

Om het trouwbankje nog persoonlijker te maken kunt u het bankje laten frezen met een door u gekozen tekst of bijvoorbeeld met de namen van het bruidspaar inclusief de trouwdatum. Ook is het mooi om tekst van de trouwkaart te gebruiken. Zo wordt het cadeau nog specialer voor het pasgetrouwde stel.

Bekijk hier onze trouwbankjes

 

Met of zonder rugleuning

Wij maken houten tuinbankjes met of zonder rugleuning. De bankjes zonder rugleuning zijn iets goedkoper en dus geschikt als u iets minder budget heeft. Natuurlijk zit een houten tuinbankje met rugleuning iets comfortabeler en ook is de rugleuning een mooie plek om tekst of afbeeldingen in te laten frezen.

contact

Prijsopgave of direct bestellen

Ziet u het aanstaande bruidspaar al heerlijk plaatsnemen op hun eigen tuinbankje na de bruiloft? Twijfel dan niet en bestel dit unieke en persoonlijke trouwcadeau eenvoudig via onze webshop!

Voor vragen of andere wensen kunt u dit vermelden bij uw bestelling. Ook is er de mogelijkheid om via onze webshop een prijsopgave aan te vragen!

Bestellen