Tijdens de vakantieperiode van wk 32 t/m 34 zijn wij beperkt geopend.

Duurzame handgemaakte eikenhouten wandplanken

Zoekt u een robuuste en unieke wandplank van kwalitatief eikenhout?

In onze eigen werkplaats maken wij prachtige wandplanken van kamergedroogd eikenhout. Doordat het hout kamergedroogd is, kunt u deze wandplanken binnen gebruiken voor veel verschillende functies. Denk aan prachtige vensterbanken, of een mooie plank voor op uw tv-meubel.

Onze eiken wandplanken worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor is het mogelijk om de planken in vele maten te bestellen. Wij hebben massieve eiken wandplanken tot wel 4 meter lang en 50 centimeter breed. De planken zijn ongeveer 40 mm dik en hebben elk hun eigen unieke uitstraling. Geen plank is hetzelfde!

Eikenhouten plank voor vensterbanken of op TV-meubel

Heeft u een saai tv-meubel dat u graag een nieuwe uitstraling wilt geven? Denk er dan eens aan om een mooie eikenhouten plank op uw tv-meubel te plaatsen. Hierdoor krijgt uw tv-meubel een echte upgrade. U heeft een tv-meubel dat niemand anders heeft!

Onze eiken houten planken worden niet alleen gebruikt voor een tv-meubel, ook als vensterbanken zijn deze planken een ware uitkomst. Het prachtige getekende hout geeft direct warmte en sfeer aan uw interieur.

Eikenhout in de badkamer

Misschien kent u het wel, een mooi badmeubel met daarop een prachtige dikke houten plank en daarboven op weer strakke waskommen. Een plaatje! Dit kunt u ook in uw eigen badkamer creëren met een eiken houten plank uit onze werkplaats. De planken worden volledige op maat gemaakt, dus we kunnen deze precies passend maken op uw badkamermeubel. Heeft u specifieke wensen voor uw badkamer plank? Neem dan vooral contact met ons op!

Advies over behandelen en ophangen

Onze planken worden onbehandeld geleverd en ook zonder ophangsysteem, maar we geven u graag advies over het behandelen van eikenhout. Ook kunnen we u adviseren over het ophangen van de planken.

Vraag vrijblijvend een prijs aan

Wilt u een prijs opvragen voor een wandplank op maat? Dat kan eenvoudig via onze webshop.

> Ja, ik wil een prijs opvragen voor een houten wandplank op maat